Vyučující
|
-
Hastrdlová Šárka, Mgr. Ph.D.
-
Pavlíková Stanislava, Ing. Ph.D.
|
Obsah předmětu
|
Témata: Products and packaging, Careers.
|
Studijní aktivity a metody výuky
|
Dialogické metody (diskuze, rozhovor, brainstorming), Samostatná práce studentů (studium textů, literatury, problémové úkoly,výzkum, pisemná práce)
- Účast na výuce
- 28 hodin za semestr
|
Výstupy z učení
|
Student získá jazykové dovednosti na rozvinutéúrovni B1 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
Student získá jazykové dovednosti na rozvinuté úrovni B1 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
|
Předpoklady
|
Student by měl mít takové vstupní jazykové dovednosti, aby byl schopen po absolvování semestru získat požadovanou jazykovou úroveň podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
|
Hodnoticí metody a kritéria
|
Analýza výkonů studenta, Didaktický test, Systematické pozorování studenta
Zápočet: - Absolvování testů vprůběhu studia - vypracování požadovaných prezentací - průběžné plnění podmínek zápočtů dle požadavků vyučujících - samostatné práce s e-learningovými materiály.
|
Doporučená literatura
|
-
ALLISON, J. a P. EMMERSON. The Business 2.0 Intermediate. Oxford University Press. Oxford, 2013. ISBN 978-0-230-43788-3.
-
ALLISON, J., J.TOWNEND a P. EMMERSON. The Business 2.0 Upper-Intermediate. Oxford University Press. Oxford, 2013. ISBN 978-0-230-43796-8.
-
MCCARTHY, M. Grammar for business. Cambridge University Press. New York, 2009. ISBN 0521727200.
-
MURPHY, R. English Grammar inUse. Cambridge University Press. Cambridge, 2012. ISBN 678-05-211-8906-4.
|