Předmět: Jazyk II - Španělština 4

» Seznam fakult » EF » KCJ
Název předmětu Jazyk II - Španělština 4
Kód předmětu KCJ/S2DH
Organizační forma výuky Seminář
Úroveň předmětu Bakalářský
Rok studia nespecifikován
Semestr Letní
Počet ECTS kreditů 3
Vyučovací jazyk Čeština
Statut předmětu Povinně-volitelný
Způsob výuky Kontaktní
Studijní praxe Nejedná se o pracovní stáž
Doporučené volitelné součásti programu Není
Vyučující
  • Ramírez Enrique, M.Sc.
Obsah předmětu
témata: subjunktiv předminulý, způsob podmiňovací, časová souslednost, složené věty, témata konverzace denního života, reálie španělsky mluvících zemí, obchodní korespondence

Studijní aktivity a metody výuky
Dialogické metody (diskuze, rozhovor, brainstorming), Samostatná práce studentů (studium textů, literatury, problémové úkoly,výzkum, pisemná práce)
  • Účast na výuce - 56 hodin za semestr
Výstupy z učení
Student získá jazykovédovednosti na podprahové úrovni A2 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
Student získá jazykové dovednosti na prahové úrovni A2 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
Předpoklady
Student získal požadované jazykové dovednosti předchozího semestru podle úrovně Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.

Hodnoticí metody a kritéria
Ústní zkouška, Písemná zkouška, Esej

Zápočet: - absolvování testů vprůběhu studia - vypracování požadovaných prezentac - průběžné plnění podmínek zápočtů dle požadavků vyučujících - vypracování závěrečné seminární práce. Zkouška: - písemná a ústní část závěrečné zkoušky.
Doporučená literatura
  • www.cervantes.es.
  • www.rae.es.
  • CASTRO. F., et al. Nuevo Ven. 1. vyd. Edelsa. Madrid, 2013. ISBN 978-84-7711-832-9.
  • CASTRO, F., et al. Nuevo Ven. 2. vyd.. Edelsa. Madrid, 2013. ISBN 978-84-7711-861-9.
  • CASTRO, F. USO intermedio. 16. vyd.. Edelsa. Madrid, 2008. ISBN 978-84-7711-134-4.
  • PAREJA, M.J. Temas de Empresa. Edinumen. Madrid, 2005. ISBN 84-95986-69-8.


Studijní plány, ve kterých se předmět nachází
Fakulta Studijní plán (Verze) Kategorie studijního oboru/specializace Doporučený ročník Doporučený semestr